0 Produse

Produse(0)

0-Produse
Impuesto 0.00
Totalizat 0.00
U/D Magnet Gun Titularul 1buc Magnet Suport Magnetic Toc pentru Masina de Sub Masă Noptiera Cadru Portante Siguranța Suportului Ascuns Suport pentru Masina

U/D Magnet Gun Titularul 1buc Magnet Suport Magnetic Toc pentru Masina de Sub Masă Noptiera Cadru Portante Siguranța

RON 34.20
Es accesible al encargo

Bunuri

▶MAGNETICE PUTERNICE : cea Mai bună calitate puternice 44 lbs nominală acoperite cu cauciuc magnet va țineți ferm arme de foc, fara a le zgaria. ▶CAUCIUC MOALE : realizata cu materiale de calitate mai mare pentru a pune sus cu pedeapsa maxima.Cele acoperite cu cauciuc protejeaza armă sau instrument.Nu lăsa zgârieturi!. ▶UȘOR SĂ se ASCUNDĂ : ascunde cu Ușurință magnetul în vehicul sub mese sau scaune pe partea inferioară de sertare sau dulapuri împotriva pereți,cadre pentru uși, din interiorul seifuri și mai mult !. ▶TOATE TIPURILE : Dacă aveți arme sau unelte ,aceasta este cea mai buna alegere ca nici un alt magnet.de bază aplicabile la diferite tipuri de arme de foc și unelte,Pistoale,Puști,Pistoale,Revolvere. ▶UȘOR de INSTALARE : Include șuruburi și puternic benzi pentru o instalare ușoară oriunde.Categorie produs : Aur tool accesorii Material : fier, otel Dimensiuni : 94mm x 36mm x 7mm Absorbție caietul de sarcini : 20 KG Pistol montat pe suport magnetic, (aproximativ 20 kg) rating, magnetic toc de cauciuc acoperite cu arma de sprijin, potrivit pentru pistoale, puști, puști și rotatori în plus față de toc din piele, este, de asemenea, potrivite pentru autoturisme, camioane, pereți și birouri.

Proprietățile

20KG Pistol montat pe suport magnetic, (aproximativ 20 kg) rating, magnetic toc | acoperite cu cauciuc suport arma, potrivit pentru pistoale, puști, puști și rotatori | în plus față de toc din piele, este, de asemenea, potrivite pentru autoturisme, camioane, pereti, birouri :

Cele mai bune oferte din categorie