0 Produse

Produse(0)

0-Produse
Impuesto 0.00
Totalizat 0.00
Rezervați Colț Protector Colț de Paza Notebook Protecție Fier de Material Vintage Colț Protector de Montare Colțuri Acasă pentru Cărți(C086 Galben)

Rezervați Colț Protector Colț de Paza Notebook Protecție Fier de Material Vintage Colț Protector de Montare Colțuri

RON 44.60
Es accesible al encargo

Bunuri

De primă de fier, aceste protecții sunt durabile și pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp.Potrivit pentru notebook-uri, cărți, albume, scrapbooking.E ușor, ușor de utilizat și ușor de instalat.Un set de 50 de piese de brand nou și de înaltă calitate, album cartea protecție colț.Finisaj bronz și stil antic face nu numai un protector bun, dar, de asemenea, un frumos element de decor.Aceste corniere din fier sunt prefect pentru plafonarea colțuri pe casă album foto și de a construi o protecție pentru notebook-uri, cărți, albume, albume, etc. Caracteristici : 1. Un set de 50 de piese de brand nou și de înaltă calitate, album cartea protecție colț.2. De primă de fier, aceste protecții sunt durabile și pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp.3. Finisaj bronz și stil antic face nu numai un protector bun, dar, de asemenea, un frumos element de decor.4. E ușor, ușor de utilizat și ușor de instalat.5. Potrivit pentru notebook-uri, cărți, albume, scrapbooking.Caietul De Sarcini : Stare : 100% De Brand New Material : Iron Color : Aurichalceous, Bronz, Galben(Optional) Dimensiuni : Aprox.Aurichalceous (15 * 2.2 mm / 0.5 * 0,08 in), Bronz(15 * 3 mm / 0.5 * 0,1 in), Galben(15 * 2.2 mm / 0.6 * 0,08 in) Greutate Pachet : Aprox.25g Package Lista : 50 * Carte Colț Protectors Note : 1. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard. 2. Vă rugăm să permiteți-0~1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Proprietățile

Starea:
100% De Brand Nou
Material:
Fier
Culoare:
Aurichalceous, Bronz, Galben(optional)
Dimensiune:
Approx. Aurichalceous (15 * 2.2mm / 0.5 * 0.08in), Bronze(15 * 3mm / 0.5 * 0.1in), Yellow(15 * 2.2mm / 0.6 * 0.08in)
Greutate Pachet:
Approx.25g
Lista De Pachete:
50 * Carte Protecție Colț :
1. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real. Vă rugăm să luați cea reală ca standard. :
2. Vă rugăm să permiteți-0~1 inch eroare din cauza manuală de măsurare. Vă mulțumim pentru înțelegere. :

Cele mai bune oferte din categorie