0 Produse

Produse(0)

0-Produse
Impuesto 0.00
Totalizat 0.00
BESITA Magnetică Reglabilă Gauge Instrument de Cădere Instrument de Aliniere Strut Wheel Alignment Tool pentru Camion Masina RV Anvelope de Reparare(1buc)

BESITA Magnetică Reglabilă Gauge Instrument de Cădere Instrument de Aliniere Strut Wheel Alignment Tool pentru

RON 39.98
Es accesible al encargo

Bunuri

✔【Măsurarea precisă】 - Acest reglabil magnetic gauge instrument vă permite să se întoarcă amortizorul original camber poziție după demontare și re-asamblare suspendarea sau pentru a verifica cantitatea de camber schimba înainte de a re-a instala.Măsuri de Cădere și unghi de Fugă unghi de pe butucul roții sau a discului de frână.Potrivit pentru o verificare exactă de ricin și unghiul de cădere. ✔【Instrumente profesionale】- Acest reglabil magnetic gauge instrument are un magnet puternic ar putea fi ușor de montat pe toate tipurile de suprafețe metalice.(Notă : vă Rugăm să verificați și asigurați-vă că panoul este echilibrul înainte de a utiliza.Te poți culca cu butonul din spatele ecartament să reglați panoul de nivel). ✔【Multi-Funcție】- Acest reglabil magnetic gauge instrument, de asemenea, ar putea fi folosit ca un normal gradienter (muntele Magnetic ar putea fi lansat). ✔ 【Ușor De Citit】 - Dimensiune : 4.5"*1.2"*0.8" Nu are o simplă nivelare de ajustare la -5 grade la 5 grade.Corpul de gabaritul este fabricat de înaltă densitate de aluminiu și nivel de precizie flacon. ✔ 【Proteja Siguranța dumneavoastră】- Profesionale magnetică reglabilă gauge instrument măsuri de Cădere și unghi de Fugă unghi de pe butucul roții sau a discului de frână, potrivite pentru autoturisme motociclete camioane, camionete, SUV anvelope de reparații.CARACTERISTICĂ : .Acest echipament reglabil vă permite să se întoarcă amortizorul original camber poziție după demontare și re-asamblare suspendarea sau pentru a verifica cantitatea de camber schimba înainte de a re-a instala.Simplu instrucțiunile de pe cum pentru a utiliza Această roată instrument de aliniere. 1. Scoateți roata senzor de aliniere (Clip instrument), scoateți anvelope;. 2, magnetic indicator de nivel cu atenție pe partea de aspirație frânele disc;. 3, nivelul apei a fost ajustat la zero;. 4, instalați necesare locație părți specifice;. 5, utilizați un instrument special, cu gradul de magnetic indicator de nivel de indicație, reglați poziționarea de partea dorit de măsurare unghi. 6, retestare cu localizare Dacă există o mică abatere, doar pentru a ajusta vehiculului. (De obicei, o ușoară abatere nu provoca vina locație).Ai putea folosi aceasta metoda de ani de zile și au picioare în t cred că Ai realizat partea șoferului 0.001 s puternică atracție magnetică se poate ușor de atașat pe toate suprafețele de metal.Reglabil magnetometru instrument are un magnet puternic.Exacte, bine făcut, puternic magnet.

Proprietățile

Măsuri de Cădere și unghi de Fugă unghi de pe butucul roții sau a discului de frână Potrivit pentru o verificare exactă de ricin și unghiul de cădere Are o simplă nivelare de ajustare la -5 grade la 5 grade Magnetice ecartament atașează la hub-ul sau discul de frână Permite ad :

Cele mai bune oferte din categorie