0 Produse

Produse(0)

0-Produse
Impuesto 0.00
Totalizat 0.00
Card Micro SD de 512 GB TF Card de Memorie de 512 GB de Memorie SD Card de Repede Viteza Clasa 10 pentru Nintendo-Comutator cu acces Card SD cu Adaptor pentru Smartphone-uri/Difuzor Bluetooth(512GB)

Card Micro SD de 512 GB TF Card de Memorie de 512 GB de Memorie SD Card de Repede Viteza Clasa 10 pentru Nintendo-Comutator

RON 159.60
Es accesible al encargo

Bunuri

❤[Se aplică] : Ideal pentru smartphone-uri Android, tabletă, drone, dash camera foto, camera video, fotografii de înaltă res, jocuri, muzica, DSLR, de conducere recorder digital SLR aparat de fotografiat, camera de supraveghere, camera de sport, difuzor Bluetooth, VR, calculator si laptop. ❤[Descriere] : 1 GB=1,000,000,00 bytes.Datorită capacități diferite algoritmi și parțiale de capacitate sunt folosite pentru fișierele de sistem, de management și de performanță de optimizare, astfel încât capacitatea reală poate fi mai mică decât identificarea capacitate. ❤[Viteză mare] : Micro SD Card de clasa 10 de viteză mare. (performanța poate varia în funcție de dispozitiv gazdă, de interfață, de condițiile de utilizare, și de alți factori). ❤[Fiabil si Durabil] : rezistent la Șocuri, temperatură-dovada, rezistent la apa si X-ray-dovada. ❤[De garanție și service] : produsul oferă o garanție de doi ani.Dacă vă confruntați cu orice produs probleme legate de timpul de utilizare a produsului, vă rugăm să ne contactați direct prin .Culoare : XHB-512 GB.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie